Kontakt Andy

Flemming Gammelholm

Flyv med, når den tidligere pilot Flemming Gammelholm (kendt fra DR og DK4) agererer musikalsk rejseleder. Menuen tilpasses publikums smag og består af kendte sange af bl.a. Keld Heick, John Mogensen, Kim Larsen, Elvis, Neighbours, Tom Jones, Tørfisk, Bamse m.fl.

Nogle husker måske de populære programmer ”Musikalske Venner”, da DR havde monopol på den danske tv-sendeflade. Her præsenterede værten Sten Bramsen den tids populære kunstnere. Programmet er for længst stoppet, Sten Bramsen er ikke længere iblandt os, og det er efterhånden mange år siden, at DR havde monopol.

MEN vi har Flemming Gammelholm, der med titlen ”De Musikalske Vennerhar sammensat et musikalsk overflødighedshorn af sange målrettet musikglade beboere på plejehjem/bosteder og medlemmer af seniorklubber o.lign. Her disker Flemming Gammelholm op med et program af sange fra kunstnere, som Flemming holder af, og som han ved, at publikum holder af.

Man kommer vidt omkring, når den tidligere pilot Flemming Gammelholm agerer musikalsk rejseleder og inviterer publikum til at flyve med på en hyldest af både store danske og udenlandske kunstnere. Fra det danske kommer man ikke udenom afdøde ikoner som Kim Larsen, Bamse, John Mogensen, Otto Brandenburg, men også nulevende kunstnere får en sang med på vejen. Blandt andet er der livsbekræftende sange som Tørfisks Fuglene letter mod vinden (den med ”lev dit liv, mens du har det), Neighbours’ Alt mellem himmel og jord til festlige Grand Prix sange som Birthe Kjærs Vi maler byen rød og Stig Rossens Vi danser rock og rul.

Også store mandlige, udenlandske navne som Elvis og Tom Jones får en sang eller flere med på vejen, når Flemming Gammelholm bl.a. synger Can’t Help Falling In Love af Elvis og Tom Jones’ udødelige Green Green Grass of Home.

Det kræver stor stemme at synge Elvis, Tom Jones, Stig Rossen og naturligvis også Allan Mortensens Musikalske Venner. Flemming Gammelholm har stemmen, og dertil er Flemming er rart bekendtskab, der med stort nærvær og erfaring sammensætter repertoiret, så det passer til sted og publikum. Naturligvis bliver der også mulighed for at synge med (man kan slet ikke lade være). Er der stemning for det, inkluderer Gammelholm også et par af sine egne hits (bl.a. kendt fra Dansktoppen på DK4).

Oftest, og hvis muligt, går Flemming også rundt blandt publikum. Med stort nærvær får han uden problemer folk til at synge med.

OM FLEMMING GAMMELHOLM
Flemming Gammelholm har i over 30 år været pilot og fløjet luften tynd over hele Europa som rutepilot. Han startede med at spille i band, da han var 15 år. Op gennem 80´erne var han forsanger i et af den tids mest populære dansebands, Counters. Flemming har gennem alle årene beskæftiget sig med musik og besluttede sig grundet den stigende krise i luftfartsbrancen at sætte passagerflyet på jorden for sidste gang i 2017. Siden da har han helliget sig musikken med masser af optrædener bl.a. i seniorklubber, pensionistforeninger, plejehjem, bosteder o.lign. og en række udgivelser.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy