Kontakt Andy
Flemming Krøll foredrag

Flemming Krøll foredrag

I foredraget ”Fra kokkeelev til revydirektør” fortæller Flemming Krøll om vejen fra Hotel Royal i København til Nykøbing F. Revyen’s chefstol – og hvad der skete undervejs. I foredraget underholder Flemming Krøll også med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn med skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wc-kummeknopper, ligesom publikum også bliver budt op til fællessang.

OM FLEMMING KRØLL

Flemming Krøll blev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalske venner. Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/CD med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Krøll har lavet er med hans kendte revyfigur ”Thorbjørn med scoodastøvlerne”, den gæve nordjyde fra Pandrup.

Flemming Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC teatret, Gentofte scenen, Folketeatret og senest på Det Ny Teater, som Buffalo Bill, i “Annie Get Your Gun”.

Flemming Krøll har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år. I 1995 begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Flemming Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet  revyen. Det blev til 20 fantastiske sæsoner med rekord i anerkendende priser og nomineringer. Nu er Flemming Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021.

Ovenstående og meget mere, vil Flemming Krøll fortælle uddybende om i det musikalske foredrag “Fra kokkeelev til revydirektør”.

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy