Kontakt Andy

Folk Friends

Med rødderne solidt plantet i den vestjydske muld er de 3 musikalske venner i Folk Friends garanter for sang, musik og underholdning af høj kvalitet. Kærligheden til den irske folkemusik skinner tydeligt igennem, men her er også danske sange bl.a. fra de danske mastodonter indenfor genren: Tørfisk og De Gyldne Løver.

Også til arrangementer for seniorer i seniorklubber, pensionistforeninger, plejehjem o.lign. er Folk Friends er oplagt underholdningsindslag. Om det er til koncert som en del af forårs– eller efterårssæsonen i seniorklubben eller som underholdningsindslag ved Irsk eftermiddag/aften, fredagsbar, Sct. Patricks Dag arrangement eller bare hygge på plejehjemmet eller aktivitetscentret: Folk Friends mestrer det hele!

Repertoiret inkluderer naturligvis klassikere som Molly Malone, The Wild Rover, Streets of London og Whiskey in the Jar. Derudover kan publikum nynne eller synge med på kendte sange som bl.a. De Gyldne Løvers Ved Hawet og Hjemmebrænderiet. Med stor erfaring tilpasser Folk Friends optrædenen til ethvert arrangement: Ved koncerter i pensionistforeninger o.lign. bliver der tilsat masser af sjove historier mellem numrene, mens optrædener på plejehjem bliver med næsten udelukkende sang og musik.

Det er erfarne musikere i Folk Friends: Svend Erik Larsen ses i midten på guitar, sang og sprudlende humør. På den ene side ses Lyder Horsted, der lægger en solid bund på sin bas. Som nyt medlem af Folk Friends er på den anden side en sand legende på folkemusik scenen: Bent Skourup (bl.a. kendt fra La Porta Band, Bayous, Carsten Kjær og Thomas Kjellerup) på guitar, violin og kor.

Er koncert med Folk Friends får med garanti stemningsbarometret til at stige hos publikum. Måske skal arrangementet suppleres med Guiness øl og Irish Coffee? Eller en gang Irish Stew? Sikkert er det, at publikum vil synge med på omkvædene, måske tage sidemanden under armen og garanteret vil hygge, når Folk Friends synger om svigefulde kvinder, heftige drukture og livets op– og nedgange. Det er musik, der rykker og hygger, og får fødderne til at vippe!

Folk Friends - Forrygende, venskabelig folkemusik

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy