Kontakt Andy

Gry

“Stjerneunderholdning af Gry! En oplevelse langt udover forventet. Vi giver 6 stjerner!”. Sådan lyder én af mange flotte arrangørtilbagemeldinger. Opskriften på succes er Grys flotte sangstemme, charmerende væremåde og stort nærvær samt et repertoire af kendte Grand Prix hits, GIRO 413 hits og måske et Elvis og ABBA nummer.

Om det er underholdning for beboere på landets plejehjem og bosteder eller medlemmer af seniorklubber og pensionistforeninger, er GRY et sikkert valg. Opskriften på succes’en er Grys flotte sangstemme, charmerende væremåde, store nærvær og et repertorie bestående af bl.a. Grand Prix toner, hvor der naturligvis er et genhør med Grys egen vindersang Kloden Drejer, men også andre danske og internationale grand prix sange som Vi maler byen rød, En lille melodi, Danse i måneskin, Diggiloo Diggeley, Save All Your Kisses For Me og ABBAS udødelige Waterloo.

Gry plukker også repertoiret fra Giro 413, således Grand Prix repertoiret krydres med kendte evergreens som bl.a. Smilende Susie, Sommer & Sol, Hvorfor er lykken så lunefuld, Den første gang, jeg så dig, Jeg plukker fløjlsgræs, Gitte Hænning sange og måske et Elvis nummer.

Gry har stadig fuld fart på og er jævnligt på TV i bl.a. ”Sommersang i Mariehaven” og Dansktoppen på DK4.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy