Kontakt Andy
Gry Juleshow

Gry Juleshow

Grys store nærvær, flotte sangstemme og charmerende væremåde resulterer gang på gang i begejstrede tilbagemeldinger fra tilfredse arrangører.

Nu er Gry klar med et specielt juleshow til det modne publikum. Her vil Gry sørge for den gode julestemning, når hun synger for og med publikum i juleklassikere som Glade jul, Juletræet med sin pynt, Dejlig er jorden og Til julebal i Nisseland. Underholdningen vil også bestå af Grand Prix toner, hvor der naturligvis er genhør med Kloden Drejer, men også andre danske og internationale grand prix sange som Vi maler byen rød, Danse i måneskin, En lille melodi, Diggiloo Diggeley og Save All Your Kisses For Me. Er der stemning for det, synger Gry også populære GIRO 413 hits og måske et Elvis nummer.

TILBAGEMELDINGER FRA ARRANGØRER:
”Stjerneunderholdning af Gry! En oplevelse langt udover forventet. Vi giver 6 stjerner!”

Formand Jørn Nielsen, Tele-Otium, København

”Kæmpesucces! Gry sprudler af energi, har en fantastik stemme og et skønt repertoire, som falder i de ældres smag – og som bliver serveret med stor charme.”
Formand Jørgen Norrid, Ældre Sagen Greve

”Bedste underholdning vi har haft de sidste mange år. Gry formår på en meget empatisk og energifyldt måde at have kontakt med hele salen og den enkelte beboer uden at det bliver for meget. Rigtig godt musikvalg med et fantastisk lydanlæg.”
Forstander Helle Jensen, Omsorgscentret Breelteparken

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy