Kontakt Andy
Gry Juleshow

Gry Juleshow

Grys skønne sangstemme, charmerende væremåde, stort nærvær og et repertoire, der inkluderer både julesange og almindeligt repertoire resulterer gang på gang i begejstrede tilbagemeldinger fra tilfredse arrangører.

Man siger, at julen er hjerternes tid. I Grys juleshow inviteres publikum til en hyggestund med sange, der giver varme og med garanti vil få minderne til at blomstre.  Gry synger i den grad med hjertet, når hun med stor indlevelse og tilstedeværelse serverer en cocktail af både julesange og almindeligt repertoire.

I Grys juleshow sørger Gry for den gode julestemning med et meget varieret program af juleklassikere som Julen har bragt velsignet jul, Jeg så julemanden kysse mor, Glade jul, White Christmas, Rockin’ Around The Christmas Tree, Til julebal i Nisseland m.fl. Derudover indeholder repertoiret kendte Grand Prix toner heriblandt Kloden Drejer (med det lille rejehop) og andre danske grand prix hits. Er der stemning for det, synger Gry også populære danske evergreens og måske et Elvis eller ABBA nummer.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy