Kontakt Andy

Günther Krautseppl

Mangler I musik og underholdning til tyrolerfesten, oktoberfesten eller Bierfesten i seniorklubben eller på plejecentret, så er Günther Krautseppl (alias Finn Adsersen) den helt rigtige underholdning: Her er autentisk musik og sang, delvis på flydende tysk. Günther spiller de kendte sange og underholder med Tyske slagere, Wiener valse samt kendte evergreens, som de fleste kan nynne med på. Selvfølgelig bliver der skålet til de kendte prositsange.

Günther Krautseppl har efterhånden god erfaring med musikalsk underholdning til oktoberfester, tyrolerfester og bierfester rundt i det danske land. Om det er store eller små arrangementer gør ikke noget, og der skal ikke så meget til for at lave en fest med tyrolertema: Lidt blå/hvide eller rød/ vide farver, et par tyske retter (f.eks. pølser, schnitzler og kage) – og så Günther Krautseppl ved keyboardet: Så er der tyroler-stemning!

Med en lille fortælling om den oiginale Oktoberfest, vil Günther spille de kendte sange og underholde med tyske Slagere, wienervalse samt kendte evergreens, som de fleste kan nynne med på. Efter spisningen kan der (hvis det ønskes) blive spillet op til en sving om, med rigtig god dansemusik, som de fleste kender.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy