Kontakt Andy

H. C. Andersen Paraden

Har De endnu ikke haft besøg af H.C. Andersen Paraden så book dem til det næste arrangement: Selvom der er 20 børn og voksne i paraden formår de også at underholde i mindre lokaler og begejstrer og imponerer med deres flotte kostumer og charmerende og umiddelbare spilleglæde.

Skal det være dansk, dejligt og eventyrligt er H. C. Andersen Paraden med sin unikke charme, professionelle profil og samtidig umiddelbare og hjertelige spilleglæde oplagt underholdning.

Over 20 års erfaring, mere end 4500 forestillinger overalt i verden har gjort H.C. Andersen Paraden til en af de største succeser i folkelig kvalitetsunderholdning i mange år – veloplagt, morsomt og respektfuldt overfor danmarkshistoriens største kulturpersonlighed nogensinde – med andre ord: Et eventyr helt uden sidestykke i det hele kongerige!

Den lille musikalske forestilling præsenterer 20 populære eventyrfigurer i alle aldre i originale kostumer – og folder sig ud som et glansbillede af H.C. Andersens verden. Iørefaldende sange (The Ugly Duckling, Thumbelina, Wonderful Copenhagen og mange flere), festlige uddrag af de mest kendte eventyr samt skuespilleren Torben Iversen, der som digteren kæder sammen med anekdoter og aktuelle indfald.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy