Kontakt Andy

HAWKEYE & HOE

Skotsk/irsk tema, pub-stemning, øl-smagning, ja eller bare et arrangement, der mangler et ekstraordinært musikalsk indslag, så er The Hatting Company det helt rigtige indslag. Bag showet står duoen Hawkeye and Hoe, der har taget de bedste sange fra deres 30 årige lange karriere, hvor 20 af dem har været i Danmark. Stilen er en blanding af Irsk, Folk og gamle værtshusviser med sange som ”Tom Dooley”, ”Wild Rover”, ”The Drunken Sailor”, ”Paddy On The Railway” (på dansk kendt som VLTJ af Tørfisk.

OM HAWKEYE & HOE
Hawkeye & Hoe er 2 spasmagere og dygtige musikere, der virkelig kan sætte gang i festen. Duoen har de seneste tre årtier spillet de Nordeuropæiske pubscener tynde og det med stor succes. I alt 1500 jobs og fem albumudgivelser er det blevet til. Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af drikkeviser/sange, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende Rock’n’Roll. En optræden med Hawkeye & Hoe er altid på publikums præmisser. Som de siger: ‘Entertaining the public, is what matters!’

Repertoiret bliver udført på et stort udvalg af originale instrumenter: akustiske og elektriske guitarer, 5-strengs banjo og dobbelt bas. Det er ikke tilfældigt at Hawkeye & Hoe har fået et ry som et af de hårdest arbejdende og mest underholdende tilbud på den danske pubscene.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy