Kontakt Andy

Heine Mindstrup

Med et alsidigt repertoire bestående af hits fra perioden 1960 til 1985 er Heine Mindstrup et stærkt musikalsk underholdningskort til det kommende arrangement i seniorklubben eller på plejehjemmet/bostedet.

Med stort nærvær, charmerende energi, velspillende og velsyngende leverer Heine Mindstrup varen med hit på hit hentet fra 60, 70 og 80’rne. Fra 60’erne kan der nynnes med på sange af bl.a. Beatles og Elvis Presley, og Heine byder også op til fællessang, når han synger det danske svar på Elvis, Otto Brandenburgs, Susanne, Birgitte og Hanne. Fra 70 og 80’erne er det danske kunstnere, der dominerer Heines repertoire: Kim Larsen kommer vi ikke uden om: Her er hits som Jutlandia, Joanna, Papirsklip og Midt om Natten. Også Shubiduas finurlige tekster til bl.a. Den røde tråd, Hvalen Valborg, Vuffelivov og McArine er med. Store danske kunstnere som John Mogensen, Teddy Edelmann og Bamses Venner er ligeledes repræsenteret med sange som bl.a. Så længe jeg lever, Nina kære Nina, Himmelhunden, Jeg vil bo på Vesterbro, Vil du danse, Vimmersvej og I en lille båd der gynger.

Alt er tilladt, når Heine Mindstrup optræder: Man må nynne, synge, gynge og danse. Vigtigst er, at der hygges. Heine tilbyder forud for arrangementet at fremsende sangark med den fulde tekst til nogle af sangene fra Heines repertoire. Således kan arrangør sørge for kopiering af sangark til publikum, hvis det ønskes.

FEJEMØGET – HYLDEST TIL JOHN MOGENSEN

Heine Mindstrup kan også engageres med showet “Fejemøget”, hvor Heine hylder John Mogensen.

Til trods for at John Mogensens solo-karriere kun varede fra gennembruddet i 1971 med Der er noget galt i Danmark til John Mogensens alt for tidlige død i 1977, efterlod John Mogensen sig en sand skattekiste af evergreens til den danske sangskat.

Med udgangspunkt i John Mogensens allerstørste hits har Heine Mindstrup sammensat en musikalsk hyldest til alletiders John Mogensen. Den velspillende og velsyngende Heine Mindstrup optræder med hits som Nina kære Nina, Så længe jeg lever, To mennesker på en strand, Der er noget galt i Danmark, Der er fut i fejemøget, Karl Herman og jeg, Ensomhedens gade nr. 9 m.fl.

Heine Mindstrup fremfører med stort nærvær og charmerende energi de elskede sange. Derudover suppledes med historier og anekdoter om John Mogensen. Heine Mindstrup er bosiddende i Dragør, og når Heine kigger ud af sit vindue falder øjet på John Mogensens lille Dragør rækkehus, hvor han boede gennem 60´og 70´erne. Heine kender således mange af de gode John Mogensen historier, der stadig fortælles den dag i dag i Dragør, og Heine fortæller dem gerne videre.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy