Kontakt Andy

Heine Mindstrup

Med et alsidigt repertoire bestående af hits fra perioden 1960 til 1985 er Heine Mindstrup et stærkt musikalsk underholdningskort til det kommende arrangement i seniorklubben eller på plejehjemmet/bostedet.

Med stort nærvær, charmerende energi, velspillende og velsyngende leverer Heine Mindstrup varen med hit på hit hentet fra 60, 70 og 80’rne. Fra 60’erne kan der nynnes med på sange af bl.a. Beatles og Elvis Presley, og Heine byder også op til fællessang, når han synger det danske svar på Elvis, Otto Brandenburgs, Susanne, Birgitte og Hanne. Fra 70 og 80’erne er det danske kunstnere, der dominerer Heines repertoire: Kim Larsen kommer vi ikke uden om: Her er hits som Jutlandia, Joanna, Papirsklip og Midt om Natten. Også Shubiduas finurlige tekster til bl.a. Den røde tråd, Hvalen Valborg, Vuffelivov og McArine er med. Store danske kunstnere som John Mogensen, Teddy Edelmann og Bamses Venner er ligeledes repræsenteret med sange som bl.a. Så længe jeg lever, Nina kære Nina, Himmelhunden, Jeg vil bo på Vesterbro, Vil du danse, Vimmersvej og I en lille båd der gynger.

Alt er tilladt, når Heine Mindstrup optræder: Man må nynne, synge, gynge og danse. Vigtigst er, at der hygges. Heine tilbyder forud for arrangementet at fremsende sangark med den fulde tekst til nogle af sangene fra Heines repertoire. Således kan arrangør sørge for kopiering af sangark til publikum, hvis det ønskes.

 
 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy