Kontakt Andy
Heine Mindstrup JUL

Heine Mindstrup - Jul for fuld musik

”Jul for fuld musik” er titlen på populære Heine Mindstrups optræden til julens arrangementer på plejehjem, seniorklubber, bosteder o.lign. Med stort nærvær, charmerende energi, velspillende og velsyngende leverer Heine Mindstrup varen med julehits og andre populære hits primært hentet fra 60, 70 og 80’rne.

Alsidigheden er stor i Heines julerepertoire. Her er klassikere som Rudolf med den røde tud, Jeg så julemanden kysse mor og Julemanden er kommet til by’n, men også nyere hits som Flemming Bamses Jul på Vimmersvej og Shu-bi-duas Den Himmelblå har fundet plads i Heines julerepertoire.

Udover populære julesange kan publikum glæde sig til hits fra 60, 70 og 80’erne: Fra 60’erne er der sange af bl.a. The Beatles og Elvis Presley, og mon ikke publikum stemmer i, når Heine synger det danske svar på Elvis, Otto Brandenburgs Susanne, Birgitte og Hanne? Fra 70 og 80’erne er det kunstnere som Kim Larsen, Shu-bi-dua, John Mogensen og Bamses Venner, der dominerer med hits som Papirsklip, Hvalen Valborg, Vuffelivov, Så længe jeg lever, Vil du danse, I en lille båd der gynger m.fl.

Alt er tilladt, når Heine Mindstrup optræder: Man må nynne, synge, gynge og danse. Vigtigst er, at der hygges. Heine tilbyder forud for arrangementet at fremsende sangark med den fulde tekst til nogle af sangene fra Heines repertoire.

Og er Heine god? Ja, det er han. Se blot på tilbagemeldinger fra arrangører, hvor Heine har optrådt tidligere i år:

”Vi var så heldige at have Heine Mindstrup til vores oktoberfest. Han var alletiders. alle var glade for ham, og han fik os bl.a. ud på dansegulvet. Kan varmt anbefale ham, det er den bedste musiker, vi har haft længe”
Inger Søbirk Pedersen, Lokalcenter Abildgården, Aarhus

”Jeg vil lige fortælle, at Heine Mindstrup var en KÆMPE succes til vores høstfest. Hans repertoire var virkelig velvalgt, og Heine som person er meget tiltalende. Det er bestemt ikke sidste gang, vi booker ham!
Annemarie Garvold, Plejehjemmet Ørbygård, Rødovre

”Vil bare sige tak fordi du anbefalede Heine, som sang og spillede for os i går. Han spillede gamle og nye sange, som vores beboere kunne synge med på. Rigtigt godt!”
Marianne Kristoffersen, Nymosehave, Gentofte

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy