Kontakt Andy
Tidligere
Næste

Helene Hørlyck

I et imponerende musikalsk festfyrværkeri lader Helene Hørlyck propperne springe med et varieret repertoire bestående af musicaltoner, danske og udenlandske hits og måske et enkelt opera-bravour nummer. Det kræver en stor stemme at synge et så alsidigt repertoire: Helene Hørlyck har den! Læg dertil et dejligt akkompagnement ved pianist Kristian Borregaard (bl.a. tidligere kapelmester for Finn Nørbygaard og Lis Sørensen), så er underholdningen fuldendt.

Der venter publikum et festligt, stemningsfyldt repertoire, når Helene Hørlyck optræder. Her er kendte musical sange fra bl.a. ”The Sound of Music”, ”My Fair Lady” til Lloyd Webbers Memory og Don´t Cry for Me Argentina. Naturligvis er der også populære danske evergreens som Lille Frøken Himmelblå, Forelsket i København til Tommy Seebachs Under Stjernerne på himlen. Undervejs venter der publikum en overraskelse, når Helene som sopran leverer bravournumre som O mio babbino caro og Ave Marie.

Med stort nærvær og flot stemme sørger Helene Hørlyck for den gode stemning, mens pianist Kristian Borregaard giver sangene vinger med flot akkompagnement. Om det er på plejehjemmet eller i seniorklubben, er Helene Hørlyck et oplagt underholdningsvalg. Når optrædenen er rundet af med sange som Den allersidste dans og ABBAS Thank You For The Mucic, vil alle med garanti sige: TAK FOR MUSIKKEN – OG SANGEN.

OGSÅ NYTÅRSKONCERT
Skal det nye år eller den nye sæson bydes musikalsk velkommen på plejehjemmet eller i seniorklubben, er Helene Hørlycks repertoire også særdeles velegnet som en Nytårskoncert. Naturligvis supplerer Helene Hørlyck og pianist Kristian Borregaard med ABBA´s store hit “Happy New Year”.

OM HELENE HØRLYCK
Danske Helene Hørlyck har været bosat i London i 23 år, hvor hun har haft en stor karriere både som udøvende kunstner (bl.a. som frontfigur i verdens populæreste ABBA Tribute Band ”Bjorn Again”) og som stemmetræner på X Factor i England og for den populære drengegruppe One Direction. Herhjemme er Helene Hørlyck bl.a. kendt fra diverse tv-koncerter på DK4.

Helene Hørlyck med pianist

https://www.youtube.com/watch?v=RStAqz-Xcv0https://www.youtube.com/watch?v=c20PbiIPy7Q

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy