Kontakt Andy
Henning Amstrup

Henning Amstrup

Henning Amstrup har medvirket i Østjysk Musikforsyning og turneret med De Nattergale, men nu kan den musikalske spasmager engageres med et forrygende komisk, musikalsk one-man show, hvor publikum kan opleve Henning for fuld udblæsning.
 
Her er sang til eget ukulele akkompagnement, et forrygende potpourri på båthorn, et xylofon nummer med bind for øjnene og et syng-med potpourri med tøj-skift undervejs! Her er virkelig tale om musik-komik på højt plan, og Henning Amstrup vil være et forfriskende underholdningspust, der vil gøre enhver festlig begivenhed lidt festligere.


OM HENNING AMSTRUP
Henning Amstrup er kendt som trommeslager, spasmager og backingmusiker i utallige sammenhænge. Han har turneret og indspillet med “De Nattergale”, været et vigtigt medlem af “De Nattergales” husorkester i Jarl Friis Mikkelsens underholdningsprogram “Skattefri Lørdag” på DR. Derudover har han bla. gennem 13 år deltaget i revyen på Pejsegården med Østjysk Musikforsyning og optrådt med Komik Trioen “Bramsen, Amstrup og Svarrer”.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy