Kontakt Andy

Henning Nielsen - Danmark har talent

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen er den fødte tryllekunstner og entertainer. Der er garanti for humor, spas, gag og løjer, når Henning Nielsen for fuld skrue vender op og ned på klassiske tryllenumre tilsat lidt sønderjyske forklaringer. Mojn!

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har talent ”på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. Henning Nielsens trylleshow passer til stort set alle arrangementer, og den rutinerede og festlige tryllekunstner har gennem årene tryllet til alverdens arrangementer—herunder arrangementer for det voksne, modne publikum.

Henning Nielsen vender op og ned på klassiske tryllenumre og krydrer det med humor, spas, gag og løjer. Showet er en skøn blanding af mystik, bolde, kortspil, balloner og sågar en gravid gravhund! Det hele bliver serveret tæt på publikum – ja måske endda i hånden på enkelte tilskuere – og naturligvis med Henning Nielsens herlige, afvæbnende, selvironiske facon serveret på charmerende sønderjysk!

Henning Nielsen tryller med alt og kan næsten trylle en regnvejrsdag om til solskin. Sikkert er det, at humørbarometret er steget flere grader efter et besøg af Henning Nielsen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy