Kontakt Andy

Henning Vad synger julen ind

Det syngende postbud Henning Vad rykker ud hele året  – også til jul, hvor han er klar til at synge julen ind til seniorarrangementer o.lign.

Henning Vad tog hele Danmark med storm, da han medvirkede i TV2´s ”Danmark har talent”. Her nåede han til finalen ved hjælp af et væld af stemmer fra seerne. Siden har Henning Vad haft forrygende travlt og er stoppet med sin postrute hos PostDanmark (inden det blev til PostNord). Nu har Henning i stedet omlagt postruten til at omfatte hele Danmark, hvor Henning Vad begejstrer gang på gang med sit lune væsen, flotte stemme og glimt i øjet.

Et besøg af Henning Vad indeholder ingen kedelige rudekuverter, men derimod en lang  stribe musikalske hilsner. I Henning Vads juleprogram er kendte julesalmer og julesange som Glade Jul, Julen har bragt velsignet bud, Jeg så julemanden kysse mor, Kender I den om Rudolf, m.fl. Julerepertoiret suppleres med sange fra Henning Vads almindelige repertoire. Henning Vad leverer ikke kedelige Giro-kort men derimod masser af Giro 413 hits som Himmelhunden, Gid du var i Skanderborg, Fem røde roser, Tak fordi vi er venner, Kære lille mormor, Skagens solnedgang, Tak er kun et fattigt ord, Er du dus med himlens fugle, John Mogensen hits, sømandssange og danske udgaver af hits som What A Wonderful World og Only You.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy