Kontakt Andy
Hilda Heick

Hilda Heick

Det lå absolut ikke i kortene, at Hilda Heick med gemalen Keld skulle blive i et af de mest efterspurgte navne i dansk showbusiness. Sådan blev det – og i foredraget ”Mit liv i showbiz på godt og ondt” fortæller Hilda om en lang karriere i dansk underholdning med masser af positive oplevelser, men også negative oplevelser som at blive skældt ud i medier (og også sociale medier) for derefter at finde modet frem igen og gå på scenen. I foredraget fortæller Hilda også om, hvordan det er at blive ældre og blive mødt af spørgsmålet: ”Hvornår stopper I?”, og skal det alene være CPR nummeret, der bestemmer om man er for gammel til noget, man stadig har lyst til?

MERE OM FOREDRAGET OG HILDA HEICK:

Hilda Heick indspillede for sjov et enkelt nummer på plade i 1976 med titlen “Do You Speak English”. Sangen blev et stort hit. Men på trods af succes’en nægtede hun i 5 år at tage ud på de skrå brædder.

Nu så mage år efter, er hun sammen med gemalen, Keld Heick, stadig et af de mest efterspurgte navne i dansk showbusiness. Hun stod for første gang og sang for et stort publikum i 1981.

Hun har oplevet utallige Grand Prix’er –  både danske og internationale – på nært hold. 2016 var hun medvært på det danske Grand Prix.

I seks år var hun direktør for Nykøbing F. Revyen. Med den titel fulgte masser af planlægning og administration. Samtidig var hun med hver aften på scenen som skuespiller og sanger. Selv siger hun, at årene har været fulde af sjov, slid, glæde, alvor og ærgrelser, men hun ville ikke undvære nogle af oplevelserne, for de har alle været lærerige.

Hun har sammen med sin mand Keld skrevet bogen ”Duet for livet” i 2009, der fortæller deres fælles historie.

I 2016 skrev hun bogen ”Vi bli’r ved”, der handler om ni samtaler med både ukendte og kendte personer her iblandt Poul Nyrup Rasmussen og Asger Aamund. Alle fortæller deres spændende historie, og hvad de forventer at bruge resten af deres liv på.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy