Kontakt Andy
Hula Hula Duo

Hula Hula Duo

Skal jeres plejehjem, bosted, seniorklub eller lign. også ride med på Bamses Venner bølgen, så skal I booke Hula Hula DUO bestående af Michael Kratz (sang) og Claus Sigmann (guitar og kor). Her får I de største hits fra Bamses Venners imponerende sang-katalog. Med en stemme, der kommer meget tæt på Flemming ”Bamse” Jørgensen, er Michael Kratz i front. Læg dertil Claus Sigmanns blændende guitarspil og de 2 professionelle musikere store erfaring, så er der virkelige garanti for smæk(buks) for skillingen, så publikum efter en nærværende optræden vil sige: ”Er du da fuldstændig Vimmer….svej? – Aldrig har en lille båd gynget så meget!”

Michael Kratz og Claus Sigmann kan deres Bamse, hvilket de i en årrække har bevist i det populære Bamses Venner kopiband Hula Hula (bl.a. kendt fra DK4). Som noget nyt kan Michael Kratz og Claus Sigmann engageres til mindre arrangementer på ugens hverdage (mandag-torsdag) som Hula Hula DUO.

Alt er tilladt, når Hula Hula Duo optræder: Man må nynne, synge, gynge og danse. Vigtigst er, at der hygges. Så venner kom og se, når Hula Hula DUO  springer ud, og springer alle festlige rammer!

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy