Kontakt Andy

Inge-Marie fra Dræsinebanden

Inge-Marie Nielsen, den tidligere populære sangerinde i Dræsinebanden, har for alvor fået sin solokarriere på skinner. Inge-Marie leverer et populært repertoire med kendte sange af Raquel Rastenni, Grete Klitgaard, Katy Bødtger og naturligvis et par kendte Dræsinebanden hits og toner fra Giro 413. Syng og nyn med på sange som Heksedansen, Hele ugen alene, Her i vores hus er glæde, Så går vi til enkebal, Såd´n er livet, Hvide rose fra Athen, Paradiso og mange flere.

I over 20 år udgjorde Inge-Marie Nielsen sammen med sin mand, afdøde Andreas P. Nielsen, grundstammen i Dræsinebanden, der med et samlet plade og CD-salg på over 800.000, hørte til sværvægterne inden for dansk populærmusik. Dette ikke mindst pga. Inge-Marie Nielsens flotte, varme og klangfulde stemme. I de senere år har Inge-Marie fået stor succes med solo-karrieren, hvor hun bl.a. har udgivet CD´erne “Inge-Marie synger Raquel Rastenni”, “Inge-Marie synger Grete Klitgaard” og “Inge-Marie synger Katy Bødtger”

I Inge-Marie Nielsens soloprogram er skønne sange og viser af bl.a. Dræsinebanden, Raquel Rastenni, Grete Klitgaard, Katy Bødtger og sange hentet fra GIRO 413. Med Inge-Maries store repertoire af evergreens sammensætter hun et flot nostalgisk program, der med garanti vil vække gode minder – og sandsynligvis få publikum til bryde ud i fælllessang.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy