Kontakt Andy

Inge Marie - musikalsk foredrag

Det er over 50 år siden, at Inge-Marie debuterede som 12 årig ved en fest på Bregninge Kro på Ærø. Siden er det blevet til et utal af optrædener og albums først og fremmest med Dræsinebanden og herefter med Inge-Marie solo. Nu fortæller Inge-Marie om sit liv og karriere i ord og toner. Undervejs krydres bl.a. med Dræsinebanden hits og sange fra tema-CD’erne med de store sangerinde Rastenni, Klitgaard og Bødtger.


Der er løbet meget vand i åen siden Inge-Marie debuterede med optræden ved en sølvbryllupsfest på Bregninge Kro på Ærø. I over 50 år har Inge-Marie været en del af den danske populærmusik. Først som forsanger i Dræsinebanden, som hun gundlagde sammen med sin mand Andreas P. Nielsen. Med udgangspunkt i folkemusikken og populærmusikken blev Dræsinebanden alletiders succes både på koncertscenerne, i radioens Giro 413 og rundt omkring i de danske hjem. Det blev til over 2.500 koncerter og over 800.000 solgte albums, inden Andreas P. Nielsen døde alt for tidligt, og Dræsinebanden stoppede.

På imponerende vis er Inge-Marie kommet videre med en solo-karriere, hvor hun bl.a. har udgivet CD’erne “Inge-Marie synger Raquel Rastenni”, “Inge-Marie synger Grete Klitgaard” og “Inge-Marie synger Katy Bødtger” samt CDen “Evig Sommer”, der blev nomineret som årets CD ved Dansktop Prisen 2019.


I Inge-Maries musikalske foredrag fortæller og synger hun med udgangspunkt i sit eget liv og karriere. Således kan publikum høre populære Dræsinebanden sange og nostalgiske toner som Heksedansen, Hele ugen alene, Her i vores hus er glæde, Så går vi til enkebal, Såd´n er livet, Hvide rose fra Athen og Paradiso. Inge-Marie underbygger også foredraget med et par af de personlige sange, hun har skrevet til den nominerede CD “Evig Sommer”. Livet har ikke været en “evig sommer” for Inge-Marie og hun fortæller også om de knubs, som livet har givet. Dog vil publikum erfare, at med Inge-Maries lyse sind og med fødderne solidt plantet i den danske muld er hun kommet igennem livets udfordringer –  og hvor sang og musik også har været en stor hjælp hertil.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy