Kontakt Andy
Irish Stew

Irish Stew

Skal det næste arrangement på plejehjemmet, bostedet, seniorklubben, pensionistforeningen eller lign. tilsættes musik fra den grønne ø Irland, skal I sende bud efter den populære duo IRISH STEW.

Om det er forårsfest, fredagsbar, Sct. Patricks Dag arrangement eller bare hygge, er lige meget: De to professionelle musikere i Irish Stew, Stoney og Vaughn sørger for kendte og skattede irske folkemelodier som Molly Malone, The Wild Rover og All For Me Grog med jævnlige afstikkere til de danske mastodonter indenfor genren: Tørfisk og De Gyldne Løver.

Med Irish Stew er der stemning, og man føler sig hensat til en irsk pub. Måske skal arrangementet suppleres med Guiness øl og Irish Coffee? Eller en gang Irish Stew? Sikkert er det, at publikum vil synge med på omkvædene, måske tage sidemanden under armen og garanteret vil hygge, når Irish Stew synger om svigefulde kvinder, heftige drukture og livets op– og nedgange. Det er musik, der rykker og hygger, og får fødderne til at vippe!

Når Irish Stew kæder numrene sammen med små anekdoter og munter smalltalk, vil publikum måske gætte, at Stoney og Vaughn ikke kommer direkte fra Irland. Bag Vaughn og Stoney gemmer sig musikerne Vagn Møller og Steen Jørgensen – begge fra Holbæk! De 2 populære, professionelle musikere har tilsammen mange års erfaring: Vagn Møller som festmusiker ved utallige små og store fester og Steen Jørgensen bl.a. som musiker i Klaus & Servants. Vagn og Steen har de senere år opnået stor succes med optræden på plejehjem og i seniorklubber, hvor Vagn Møller og Steen Jørgensen også kan opleves som tyrolerduoen Leopold & Hansi eller Julemusikanterne Søren Banjomus og Tangentnissen Rasmus.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy