Kontakt Andy
James Rasmussen Trio

James Rasmussen Trio

Med James Rasmussen med trio bliver der lejlighed til et kærkomment genhør med de evigtgrønne danske FOUR JACKS klassikere som »Mandalay«, »Oh, Marie a ve`hjem til dig«, »Op til Alaska«, »Æselsangen«, »Tom Dooley«, »Bare, bare ta` det roligt«, »Når lygterne tændes« og mange, mange flere fra FOUR JACKS uopslidelige repertoire.

De populære sange bliver fremført af ingen ringere end »Den sidste Jack«, guitaristen, sangeren og sangskriveren James Rasmussen, der møder og med sin trio, der også omfatter de to tidligere Delta Blues Band-musikere, Søren Engel på bas og Preben Feddersen på trommer.

Med James Rasmussen som frontfigur er der garanti for den vaskeægte Four Jacks sound og det herlige humør, som kendetegnede et af dansk populærmusiks ubetinget største navne gennem tiderne.

James Rasmussen kom med i Four Jacks i 1958, da han afløste Otto Brandenburg, der gik sine egne veje for at få sig en solokarriere. James Rasmussen udgjorde herefter Four Jacks frem til 1965, de første år sammen med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi og siden med Erik Aae Jensen som fjerdemand, da Bent Werther i 1963 trak sig ud.

I de sidste mange år har James Rasmussen spillet sammen med Søren Engel og Preben Feddersen. Trioen har suppleret det store FOUR JACKS repertorie med en stribe af John Mogensens sangperler. Både Engel og Feddersen var midt i 1990erne med i det populære John Mogensen teaterstykke »Så længe jeg lever«, ligesom James Rasmussen jo spillede sammen med Mogensen i de glade Four Jacks-dage.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy