Kontakt Andy

Jan Schou med pianist

Showmand, revymand, sanger, entertainer, komiker: Kært barn har mange navne. Oplev Jan Schou og pianist for fuld udblæsning med masser af sjov og sang, hvor Jan Schou kommer vidt omkring i den danske sangskat. 

I showet “Hver gang du smiler lidt til mig” har Jan Schou sammensat et underholdende program med masser af sang, hygge og grin. Man kommer vidt omkring i Jan Schous alsidige repertoire. Her er et et væld af sange præsenteret i potpourri-form med temaer som Dansk-top fra 60´ og 70´erne, Osvald Helmuth, sange af Sven Gyldmark, revy-klassikere, etc. Derudover er der muntre anekdoter og bemærkninger, og er der stemning for det, disker Jan Schou op med monologer hentet fra én af hans utallige revyer.

Med Jan Schous medfødte lyse sind er det ikke mærkeligt, at hans karriere som skuespiller har peget i retning af humør, smil og latter: ”Mit hjerte banker for revy. Revyen har ingen alder. Her møder publikum den skarpe vise, den sjove tekst og parodierne” siger Jan Schou, der som få har henrykket publikum over det ganske land med revyer og shows.

Der er næsten ikke den flække i Danmark, hvor Jan Schou ikke har stablet en revy på benene. Er der tre øl-kasser, en standerlampe og et glimmertæppe, så er Jan klar til at starte nok en sommer-, efterårs- , vinter-, forårs- eller weekendrevy. Men hermed ikke være sagt, at Jan ikke begår sig de store steder: Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater: Rottefælden i Svendborg.

Jan Schou har ved flere lejligheder modtaget store hædersbevisninger for sit mangeårige virke for det glade smil og høje humør i Danmark. I 1980 blev Jan Schou kåret som Årets Revykunstner (også kaldet Årets Dirch). Denne hæder modtog han igen i 2008. Jan Schou er således én af de få, der har modtaget denne pris to gange. Prisen er den mest ærefulde af de priser, der bliver delt ud ved Revyernes Revy. Senest har Jan Schou modtaget Osvald Helmuths mindelegat.

JAN SCHOU KAN OGSÅ ENGAGERES MED FØLGENDE SHOWS:

JAN SCHOU NOSTALGISK HØSTFEST
Populære Jan Schou og pianist er i september/oktober måned på turné med showet Nostalgisk høstfest. Her har Jan Schou sammensat et festligt program, der passer til arrangementer, hvor man holder den danske tradition om høstfest i hævd.
 
Det er det danske og nostalgiske, der er i højsædet, når Jan Schou optræder med et festligt repertoire, der leder tankerne hen på de populære Morten Korch film. I disse danske filmklassikere fulgte man ofte livet på landet, og når Jan Schou synger kendte Morten Korch sange som Er du dus med himlens fugle, Du er min øjesten, Pigelil og Jeg har min hest jeg har min lasso vil publikum med garanti mindes en kær tid med Poul Reichardt, Peter Malmberg m.fl.
 
Netop sangene fra de danske filmklassikere elsker Jan Schou, og der er næsten garanti for at publikum nynner med, når hyggesprederen Jan Schou synger kendte toner fra strimlen. I vanlig Jan Schou stil er der derudover sjov og spas med festlige potpourrier, revy-viser, revy monologer m.v.

Jan Schou Syng Dansk Show
Vi har alle en erindring om GIRO 413. Nogle husker en skrattende transistorradio og duften af kyllingesteg. Andre lever sig tilbage til søndagskøreture og fællessang fra bagsædet af en bil. Atter andre erindrer dengang, de selv samlede ind i “mormors bh” eller “farfars sutsko” under en fest og den følgende søndag sad parat for at høre ønskenummeret. Det er toner fra GIRO 413, der har været inspirationen til Jan Schous Syng Dansk Show. I showet når Jan Schou i vanlig festlig stil vidt omkring i den danske sang-skat med sange som:

· Ta´ med ud og fisk
· Er du dus med himlens fugle
· Så længe jeg lever            
· Susanne, Birgitte og Hanne
· En vaskeægte Cowboy
· Ølhunden glammer        
· I Danmark er jeg født
· Solitudevej
· Jeg sætter mit hat som jeg vil
· Forelsket i København
· Hver gang du smiler lidt til mig    
· og mange, mange flere…..

 Det hele krydres med muntre Jan Schou bemærkninger, og har publikum lyst til at nynne med (og det har de!), så er det tilladt.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy