Kontakt Andy

Jan Schou Juleshow

Tag til julebal i Nisseland i en jule-hygge-stund med Jan Schou og pianist. Masser af julesange, evergreens, fællessang og sjov.

”Skal vi klippe vore julehjerter sammen – og hygge, grine og synge julen ind?”. Sådan spørger den  populære revyskuespiller Jan Schou, der i november/december er på turné med et specielt  juleshow målrettet plejehjem, ældrecentre, lokalcentre, aktivitetscentre,  dagcentre, Ældre Sagen, Pensionistforeninger – ja, i det hele taget steder, hvor seniorer har lyst til at hygge og jule.

Jan Schous juleshow byder på et repertoire af både kendte julesange som Til julebal i nisseland, Skal vi klippe vore julehjerter, Du kære gamle julemand til Gustav Wincklers udødelige Vi ønsker jer alle en glædelig jul. Naturligvis er der også sange fra de populære film, der oftest bliver sendt på TV til jul. Der bliver genhør med sange fra ”Sommer i Tyrol”, Morten Korch film og andre elskede, danske filmklassikere. I det hele taget er sangene i fokus i Jan Schous festlige, nærværende optræden, og mon ikke der også bliver plads til Giro 413 klassikere som  Ta´ med ud og fisk, Så længe jeg lever, Mor er den bedste i verden, Smilende Susie, Vi har det åh åh (af Osvald Helmuth) og Susanne, Birgitte og Hanne inden Jan Schou slutter af med Otto Leisners danske tekst til Bjældeklang og Hvergang du smiler lidt til mig (så bli´r der solskin på min vej).

I Jan Schous juleshow gives der også svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad har Til julebal i Nisseland, Er du dus med himlens fugle, Du er min øjesten og Jeg har min hest, jeg har min lasso til fælles?
  • Hvor mange melodier kan Højt fra Træets grønne top synges på?
  • Kan Jan Schou lave julemad?


Det, og meget andet, kan publikum blive klogere på i en jule-hygge-stund med Jan Schou og pianist.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy