Kontakt Andy

Jan Schou - musikalsk foredrag

Med baggrund i biografien “Vi skal ha’ det sjovt imens” har Jan Schou og pianist sammensat musikalsk fortælling med masser af sang og sjov. Anekdoter om bl.a. Osvald Helmuth, Volmer Sørensen, Grethe Sønck og eksempler på revyviser + monologer fra Jans mange år i dansk revy.


”Siger du Jan Schou, så siger du også folkelighed, humør og klassisk revy. Du siger højt humør og fantastik sjove anekdoter – og så siger du også en sand revylegende”, sådan starter forfatteren Lukas Birchs forord til Jan Schou biografien ”Vi skal ha´ det sjovt imens”, der er udkommet i 2021. Med baggrund i bogen og i Jan Schous over 50 år i dansk showbusiness, har Jan Schou og pianist sammensat et musikalsk foredrag, der er særdeles velegnet til landets seniorklubber o.lign.

I Jan Schous underholdende foredrag vil publikum med garanti ha´det sjovt imens:Her er interessante historier fra Jan Schous lange karriere i revy– og teaterverdenen. De muntre anekdoter om Jan Schous møder med personligheder som bl.a. Osvald Helmuth, Volmer Sørensen, Grethe Sønck, Elga Olga, Dario Campeotto m.fl. bliver suppleret med sang og sjov. Jan Schou har medvirket i over 200 revyer, og herfra bliver der eksempler på revyviser og revymonologer. Der bliver masser af sang bl.a. med et hyldestpotpourri til Osvald Helmuth, sange fra Morten Korch film, potpourri med danske evergreens og et potpourri fra ”Sommer i Tyrol” (hvor Jan Schou også har spillet Leopold undervejs i karrieren).

I det muntre foredrag kan publikum også glæde sig til at høre om Jan Schous forhold til Kongehuset. Siden 1980 har Jan Schou parodieret Dronning Margrethe et utal af gange i det danske revyer. Jan Schou vil fortælle om oplevelserne med Dronning Margrethe parodierne. Jan vil også fortælle om møder med Prins Henrik og give publikum historien om, hvorfor Prins Henrik kaldte Jan Schou ”mit vækkeur”!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy