Kontakt Andy
Jan Svarrer

Jan Svarrer

Jan Svarrer er en musikalsk komiker og entertainer, der med sin guitar både synger og snakker om tilværelsens genvordigheder. Musikken springer ubekymret rundt i jazz, blues, viser og rock’n’ roll, mens humoren både er ligetil og kringlet, timingen træfsikker og kropskomikken ubetalelig. Engager Jan Svarrer til det kommende arrangement og morskabstemperaturen vil stige til højdepunktet.

Jan Svarrer er sjov, som dagen den er lang. Entertaineren, komikeren og sangskriveren er en mand med en guitar og en skæv vinkel på tilværelsen. Han ligger et sted mellem John Cleese og Povl Dissing. Som komiker er han sprudlende, som sangskriver rammer han ned midt mellem tragedie og komik. Her er intet forudsigeligt, det stritter i alle retninger, men ender alligevel med at gå op i en højere enhed.

Verden vendes på hovedet, og publikum føres ad krøllede stier frem mod den enkle sandhed; at livet bestemt ikke er det nemmeste, vi har. Han indrømmer blankt, at målet egentlig var at blive den ny Elvis Presley. Det startede da også lovende, da han begyndte som musiker i slutningen af 80’erne. Men efter 10 års ørkesløs hoftevrikken, måtte han ‘nøjes’ med at blive komiker.

 
 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy