Kontakt Andy

Jens Werner

Jens Werner er den mest vindende danske danser nogensinde, og han har måtte gå gennem mange personlige udfordringer for at nå dertil! I foredraget ”Viljens vej til succes” beretter den  harmerende, vittige og ærlige Jens Werner om en imponerende karriere. Naturligvis vil Jens Werner også fortælle anekdoter fra mange spændende sæsoner som dommer i TV2´s seermagnet ”VILD MED DANS”.


Vi kender ham fra ”VILD MED DANS” som dommeren, hvor det faderligt bebrejdende blik ledsager hans bundkarakterer, og den kåde honnør ledsager hans topkarakter. han engang var verdens bedste danser. Men nu bliver der mulighed for få historien om Jens Werner, når Werner selv fortæller. Om hvordan han kæmpede i årevis og i døgndrift, for at nå sine mål. Om hvordan han var villig til at ofre alt for at vinde og blive Danmarks mest vindende danser. Jens Werner fortæller ærligt om sit liv med en barndom, der også bød på udfordringer, om den barske dansekarriere, hvor der måske kun var 5% glæde  – resten var hårdt arbejde, bekymringer, tårer – og tvivl.

Naturligvis fortæller Jens Werner også om sit liv i dag, hvor der hersker meget mere glæde og ro, og hvor dansen stadig fylder, men nu med glæde og humør – bl.a. som leder af egen danseskole og som dommer i ”VILD MED DANS”

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy