Kontakt Andy

Jesper Lundgaard Julekoncert

Der er masser af julestemning, sang i topklasse. stort nærvær og glimt i øjet, når den musikalske storcharmør Jesper Lundgaard fra midten af november til juleaften kan bookes med en speciel julekoncert målrettet seniorer.

I et stemningsfyldt program kan publikum bl.a nyde Jesper Lundgaard og pianist fortolke kendte julesange som Dejlig er jorden, Glade Jul, Feliz Navidad, Det kimer nu til julefest, Have Yourself A Merry Little Christmas, Rudolf med den røde tud og mange flere. Jesper byder derudover på fællessang, og sammen gynger han og publikum med på Elvis hittet Can´t Help Falling In Love. For julen ér jo kærlighedens fest. Og et er sikkert: Jesper elsker at hygge med publikum og tager gerne under sangen en tur rundt i lokalet og hilser på.

Udover at være en af vor tids store musicalstjerner og entertainere er Jesper en utrolig alsidig kunstner. Han favner både solistopgaver med Danmarks førende orkestre, revy skuespiller ved Rottefælden og Sønderborg Sommerrevy, underholder til et hav af firma og foreningsarrangementer, julekoncerter – og altså nu senior-underholder.

Skal jeres julearrangement tilsættes et drys af sang, sjov, hyggelige anekdoter og besøg af én af landets populæreste mandlige kunstnere, så skal det være Jesper Lundgaard. Så er der garanteret julestemning til alle.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy