Kontakt Andy
Joachim Knop og Nikolaj Bentzon

Joachim Knop og Nikolaj Bentzon

Skuespilleren og sangeren Joachim Knop er umulig at sætte i bås: Det ene øjeblik står han på en operascene og det næste øjeblik på en revyscene. Samme alsidighed besidder pianist Nikolaj Bentzon. Netop alsidigheden er kodeordet, når Knop og Bentzon optræder: En munter blanding af opera, musical og jazz leveret med stor professionalisme og muntert parløb, der leder tankerne hen på Dissing & Andersen.
 
Selvom Joachim Knop er uddannet operasanger fra Operaakadamiet i København mestrer han herudover en lang række genrer: Musical, pop, jazz, swing, revy for blot at nævne en stribe. Og nå ja, selvfølgelig også filmskuespiller med medvirken i en lang række danske film og tv-serier.

Samme alsidighed besidder pianisten Nikolaj Bentzon, der akkompagnerer Joachim Knop: Nikolaj Bentzon er i den grad et genreblandende musikmenneske, der kan skrive titler som pianist/komponist/orkesterleder på det musikalske visitkort.

Altisidighed er kodeordet i en optræden med Joachim Knop og Nikolaj Bentzon: Her er musicalhits, kendte operatoner, fortolkninger af sange fra den danske sangskat lige fra revy til fædrelandssange og sange fra Joachim Knops CD “Evergreens på dansk – fortællinger fra en jazztid”. Fra denne CD kan publikum bl.a. opleve Knops fortolkning af Bent Fabricius-Bjerre klassikere og danske udgaver af Nat King Coles L-O-V-E og Chaplins Smile

Med Joachims store stemme, Benzson eminente akkompagnement og de 2 herrers muntre parløb venter der publikum en optræden med stor underholdningsværdi.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy