Kontakt Andy

Jørn Vind

Fynske Jørn Vind byder op til fællessang, hvor han selv spiller og synger for. Jørn kommer med sanghæfter, der indeholder ca. 75 sange lige fra højskolesangbogen til klassikere af bl.a. Otto Brandenburg, Kim Larsen, Bamses Venner og Lars Lilholt. Deltagerne vælger selv, hvad der skal synges og går garanteret glade hjem.
 
Med Jørn Vind som akkompagnatør (mest på keyboard og lidt på guitar) og “korleder” bydes der op til fællessang med konceptet “Syng med Jørn Vind”. Her er dømt hygge, og det er ren Giro 413, hvor publikums musikønsker opfyldes. I Jørns medbragte sanghæfter er der frit valg på alle hylder, og har publikum svært ved at beslutte sig, tager Jørn affære og bestemmer, hvad der skal synges. 

Syng, syng, syng og vær glad – syng med stemme du har, lyder den gamle evergreen, der indkapsler meget godt, hvad “Syng med Jørn Vind” drejer sig om: Her skal ikke præsteres, men der skal hygges. Efter en hygge-sang-stund med Jørn Vind vil publikum garanteret være i bedre humør end da de kom, for det er umuligt at synge og samtidig være i dårligt humør.

VI SYNGER KIM LARSEN
Som en del af fællessangen eller som den ene afdeling kan Jørn Vind tilbyde at tematisere fællessangen med de kendteste af Kim Larsens sange. Jørn krydrer Kim Larsen-fællessangene med lidt fortælling om sangene og Kim Larsen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy