Kontakt Andy
John Andersen fra Rocking Ghosts

John Andersen fra Rocking Ghosts

The Rocking Ghosts forsanger John Andersen og akkompagnatør optræder med numre fra 60´erne heriblandt de 2 verdenshit ”Belinda” og ”Oh oh what a kiss”. Derudover spændende anekdoter.

The Rocking Ghosts med forsangeren John Andersen, blev verdenskendt i 60’erne med numrene Belinda og Oh oh what a kiss, numre som begge var på hitlisterne i det meste af verden, og gruppen var det første danske navn på hitlisten i USA.

John Andersen begyndte at synge i 1962, og har lige siden underholdt rundt om i Danmark og udlandet. The Rocking Ghosts vandt i 1964 Københavns mesterskabet i ”pigtrådsmusik”. En af præmierne var en pladekontrakt med Metronome (ejet af Bent Fabricius Bjerre). Igennem årene er det blevet til indspilninger af 15 LP/CD, og ca. 40 singler, hvoraf mange har været på hitlisterne i flere lande.

John Andersen har optrådt i utallige TV udsendelser og på de store scener rundt om i verden.

John Andersen kan nu bookes i et spændende set-up, hvor han med akkompagnetør synger mange af de populære numre fra dengang og fortæller anekdoter og sjove historier fra tiden rundt i Danmark og udlandet.

John Andersen kan naturligvis også bookes med hele The Rocking Ghosts til større arrangementer.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy