Kontakt Andy

Johnny Hansen fra KANDIS

Johnny Hansen fra Danmarks populæreste og travleste orkester KANDIS kan også engageres med solistoptræden, hvor Johnny Hansen synger store KANDIS-hits og andre kendte evergreens. En solistoptræden med Johnny Hansen byder på et sandt overflødighedshorn af hits: KANDIS hits som En lille ring af guld, Skagens solnedgang, Det´ dit navn til andre kendte evergreens som: Kærligheden brænder, Du er min øjesten, Volvo B18 og måske et Elvis nummer.

Johnny Hansen fra KANDIS ligger ikke på den lade side: Udover optrædener med KANDIS primært i weekenderne, er han en eftertragtet solist i ugens øvrige dage. Hvor optrædener med KANDIS oftest er for et stort publikum, er det primært de mindre jobs på plejehjem, bosteder, seniorklubber o.lign., der fylder i kalenderen på dagene mandag til torsdag.

Johnny Hansen har en sikker næse for, hvad publikum kan li´, og der er ingen tvivl om, at KANDIS-Johnny har publikum i sin hule hånd, når han optræder med sit populære solist-repertoire. De populære sange krydres med små historier, hvor Johnny Hansen på sin jordnære og professionelle måde tilpasser optrædenen til lige nøjagtig det publikum, han står overfor.

I 2023 kan Johnny Hansen faktisk fejre 40 års jubilæum. Her er det 40 år siden, at Johnny Hansen som 18-årig begyndte at turnére som guitarist i danseorkesteret Airport. Det var her, at spiren til KANDIS blev født, og i januar 1989 stod KANDIS for første gang på scenen til et enkebal på et hotel i Thisted – og med Johnny Hansen som forsanger.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy