Kontakt Andy

Judith Rothenborg (kendt fra "Mormor på mandejagt")

I de populære ”Mormor på mandejagt” programmer på DR har man bl.a. kunne følge Judith Rothenborg. Her har den 73-årige, farverige livskunstner Judith Rothenborg i den grad brændt igennem skærmen, og seerne har kunnet følge damen med den karakteristiske mørke stemme i jagten på kærligheden. Men hvem er egentlig Judith Rothenborg, og hvad er hendes historie? Det kan man nu blive klogere på i et helt nyt musikalsk foredrag med Judith Rothenborg og pianist Jan Overgaard.

Bag foredragstitlen ”Mit liv – i dur og mol” gemmer sig et musikalsk, underholdende og tankevækkende foredrag målrettet seniorarrangementer. Judith Rothenborg (der er uddannet fra Skuespillerskolen på Odense Teater i 1974) tager publikum med på en musikalsk rejse, hvor Judiths eget liv er udgangspunktet, og hvor der undervejs tilsættes sange til at underbygge fortællingen.

Rejsen begynder fra en 10-årig piges dagbogsoptegnelser og tager herfra tilhørerne med på historien om et levet liv med fortællinger fra kostskoler, skuespiller karriere med masser af roller, der skulle forenes med rollen som mor. Foredraget byder på et væld af fortællinger i dur, men et langt liv byder også på fortællinger i mol. Om bl.a. svigt, længsel, og at folk dør omkring en. Efter et foredrag med tv-darlingen Judith Rothenborg, vil publikum imidlertid erfare, at det meste af fortællingen var i dur, og at budskabet om at overleve, leve og at få så meget ud af livet som muligt vil stå stærkt.

Judith Rothenborgs fortælling vil blive tilsat masser af musikalske krydderier, hvor Judith med akkompagnement af Jan Overgaard vil dosere fortællingen med sange af bl.a. Elvis, Beatles, Tommy Steele, Neil Sedaka, Sebastian, Anne Linnet m.fl.

JUDITH ROTHENBORG – FOREDRAG UDEN MUSIK
Judith Rothenborg kan også engageres med et erindringsforedrag uden musik.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy