Kontakt Andy
Judy Glosted

Judy Glosted

Syng med Judy Glosted

Når Judy Glosted underholder, leder det tankerne hen på fællessangsprogrammer på TV: ”Fællessang på Charlie” eller de endnu ældre ”Syng med” programmer på DR helt tilbage i monopolets tid. Med stort nærvær, dejlig sangstemme og godt humør indtager Judy Glosted lokalet og får publikum til at synge med på hits fra før og nu.

Repertoiret spænder vidt: Her er Birthe Kjær toner som Vi maler byen rødt og På en fransk altan, Gitte Hænnings Ta´ med ud og fisk og Lone Kellermanns Se Venedig og dø. Her er også evergreens som Månestrålen, Kys Hinanden, Dansevise, To lys på et bord og Ib Schønbergs Mariehønen. Der er også nyere toner som Trine Dyrholms sang om Avenuen og naturligvis hits fra Fede Finn & Funny Boyz’ repertoire, hvor Judy Glosted stadig er gruppens populære kvindelige frontfigur.

Judy Glosted har været i underholdningsbranchen i en lang årrække og mange kender hende måske som Cirkus Benneweis’ ansigt udadtil. Hun var nemlig igennem 9 år sprechstallmeister hos det velrenommerede danske cirkus. Måske falder der en cirkus historie eller to af undervejs. Sikkert er det i hvert fald, at Judy spreder latter og smil, når hun er ude og underholde med sit syng med program. Som en af deltagerne ved et af Judy Glosteds syng med arrangementer på et plejecenter i Odense spontant udtalte ”det her er bedre end medicin”.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy