Kontakt Andy
KANDIS

KANDIS

Danmarks populæreste danseorkester – også for pensionister. Kandis formår om nogen at levere dansevenlig musik sammensat efter publikums smag og ønsker. Hits´ene er mange: En Lille Ring Af Guld, Blue Hawaii, Hold Me, En dør til fantasien for blot at nævne et par få. Kandis´ egne hits krydres med kendte toner fra før og nu.

Topunderholdning og en sikker succes er betegnelser, som bruges når Kandis skal beskrives kort og præcist. Fire unge fyre med hver sin musikalske baggrund satte i 1989 hinanden stævne for at danne et nyt orkester. Orkesterets navn blev Kandis. De unge fyre er nu blevet til fire unge mænd. De har i dag arbejdet orkesteret helt til tops, og gjort det til et af landets mest efterspurgte orkestre.

Kandis kendes også under betegnelsen som Danmarks populæreste orkester. En succes kommer sjældent alene. Den store succes på CD- og koncert siden giver sig også udslag i Kandis’ Fanklub. Klubben, som allerede nu har over 3.000 medlemmer, og er en af landets største Fanklubber, vokser stadig med eksplosiv fart. Mange af deres trofaste fans følger Kandis rundt i hele landet til de steder, hvor det er muligt at få en billet. Kandis og succes – to ord som følges ad.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy