Kontakt Andy
Karsten Holm

Karsten Holm

Den konservatorieuddannede sanger og entertainer Karsten Holm tilbyder 7 populære shows hver med deres eget tema: GIRO 413, Otto Brandenburg, John  Mogensen, Cliff Richard, Elvis Presley, Johnny Cash og Kim Larsen. Med guitar- akkompagnement og forindspillet musik, får I alle de gode sange, historierne bag og interessante anekdoter. Efter pausen viser Karsten Holm eksempler fra sit vidtfavnende repertoire.

Karsten Holms sangforedrag er perfekt underholdning til arrangementer for seniorer, pensionister og andre personer, der sætter pris på GIRO 413, Otto Brandenburg, John  Mogensen, Cliff Richard, Elvis Presley, Johnny Cash og Kim Larsen– på sangene og historien bag:

Historien om GIRO 413
I dette sangforedrag fortæller Karsten Holm historien om den populære radioudsendelse og synger de sange, der blev baggrundsmusikken til de fleste menneskers historie og ikke mindst den varme søndagsmiddag – man kan næsten dufte flæskestegen og karbonaderne. Fra udsendelsens start i 1950, hvor Gustav Winckler var den første og sang: I en robåd til Kina – til nutiden, hvor Lars Lilholt og Kald det kærlighed er et must næsten hver søndag. Her er  alle de gode gamle sange som f.eks. Tak er kun et fattigt ord og Lille Sommerfugl akkompagneret af Karsten Holms guitar samt medbragt backingmusik med klaver og orkester.

Historien om Otto Brandenburg
”Baggårdspumaen” Otto Brandenburg er desværre død – men hans sange lever videre. I dette sangforedrag kommer publikum til at høre nogle af de elskede sange, og historien og anekdoterne om Otto. Idéen til dette sangforedrag blev født efter en optræden i TV2 Charlie, hvor Karsten Holm sang To lys på et bord. Ud over denne klassiker vil Karsten også synge evergreens som Når en sailor går i land, Min elskning du er som en rose og mange flere.

Historien om John Mogensen
John Mogensen er lyden af mange danskeres barndom og ungdom, og også Karsten Holms. Der er noget galt i Danmark, Så længe jeg lever, Fut i fejemøget og alle de andre, – de står mejslet fast i knolden og hjertet på de fleste af os. Karsten Holm fortæller historien om John Mogensen turbulente liv fra starten i Blue Boys, tiden i Four Jacks, solo-karrieren til hans alt for tidlige død i 1977. Undervejs synger Karsten Holm masser af John Mogensen hits.

Historien om Cliff Richard
Karsten Holm fortæller historien om Cliff Richard, synge nogle af de bedste Cliff sange primært med sange fra Cliff Richards tidligere, hvor publikum kan glæde sig til Karsten Holms fortolkninger af Cliff-hits som Move It, I Love You, Living Doll, It´ll Be Me, I Could Easily Fall In Love With You, etc. Undervejs tegner Karsten Holm et portræt af Cliff Richard i dette show/sangforedrag med vekselvirkning mellem foredrag og de fantastiske sange.

Historien om Elvis Presley
Karsten Holm har været Elvis-fan i hele sit liv – og sunget hans sange næsten lige så længe. Da Elvis brød igennem i 1956 skabte det kaos og tumult. Pludselig var der en musik specielt for de unge. Hans mærkelige bevægelser og dansetrin blev af “de voksne” stemplet som farlige, og man mente at han måtte være i pagt med djævelen selv. Elvis selv forstod det ikke, han bevægede sig bare til musikken som han altid havde gjort og set i kirken som barn. Karsten Holms sangforedrag om Elvis Presley er en afvekslende rejse mellem de store sjælere og de swingende uptempo-sange. Publikum skal selvfølgelig høre Love me tender og Can’t help falling in love, men også nogle af de mindre kendte.

Historien om Johnny Cash
Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når Karsten Holm leverer ”Historien om CASH”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for Johnny Cash som kunstner. Undervejs krydres med Cash sange som San Quentin, Long black Vail, Like the 309, I walk the line, She use to love me a lot, etc..

Historien om Kim Larsen
Danmarks nationalskjald, den store gavflab, eller bare Kim Larsen, – født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23 oktober 1945 – død 30. september 2018. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist. Kim Larsen er i dag elsket af alle – ung som gammel.  Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og har altid haft visse fortrin for af gi’ den som Kim Larsen, nemlig flaben. Ud over sange som Masser af succes, Papirsklip og Kvinde min vil du også komme til at høre den spændende historie om mennesket Kim Larsen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy