Kontakt Andy

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Da Kaya Brüel og Ole Kibsgaard d. 31. maj 2021 sang den sidste strofe i ”Morgenssang på DR” blev det afslutningen på én af Coronatidens succes historier. Det, der startede med Philip Fabers idé med morgensang på DR Pigekorets facebook, blev rykket til DR´s sendeflade i de populære daglige Morgenssangsprogrammer og ugentlige Fællesangsprogrammer. Skiftende værter formåede i den grad at samle danskerne til fællessang og i 294 dage i træk inviterede Kaya & Ole danskerne til morgenssang.

Idéen med fællessang i krisetider er ikke ny: Tidligere har Danmark vist sammenhold og nationalfølelse via fællessang bl.a. ved Alsang under 2. Verdenskrig. Det nye og helt ekstraordinære ved Morgensang/Fællessang på DR var, at man skulle synge sammen, men hver for sig. Nu er det muligt igen at synge sammen, og hvad er mere oplagt end at engagere populære Brüel og Kibsgaard som musikalske værter? Ved Kaya & Oles optrædener er der både mulighed for, at publikum synger med og nyder duoens fortolkninger af populære sange.

Med udgangspunkt i sangene fra ”Morgensang” og Kaya Brüel og Ole Kibsgaards CD ”Sange vi synger” sammensætter Kaya og Ole et stemningsfuldt program, der sammensættes, så det passer til årstid, lejlighed og behov. Her er sange primært hentet fra den danske sangskat fra Carl Nielsen og Kai Normann Andersen til Shu-Bi-dua, Povl Dissing eller Anne Linnet, og Kaya & Ole formår at skabe nærvær og sætte den rette stemning. Fællessang, fordybelse og altid med godt humør og et glimt i øjet.

Om det er i seniorklubben eller på plejehjemmet, vil det musikalske (og sympatiske) makkerpar Kaya & Ole være et hit, når de spiller og synger for og med publikum. Forud for arrangementet vil vi maile et sangark med fællessange, som arrangør kan udskrive til publikum.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy