Kontakt Andy

Keld & Hilda

Populære Keld & Hilda er med god grund stadig blandt landets mest efterspurgte underholdere: Alsidigt repertoire med blandt andet Grand Prix hits, sange fra danske film, Giro 413 og naturligvis egne hits. Stort nærvær og overskud. En sikker succes – hver gang! 

Med en lang perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy’er samt sølv-, guld og platinplader har Keld & Hilda med efternavnet Heick for længst slået deres navn fast som en af de største og mest langtidsholdbare succes’er i dansk underholdning. Gennem 6 årtier har de forsynet “Familien Danmark” med musik, der strækker sig lige fra “pigtråd” og pop til viser, Grand Prix og rock’n’roll.

Karrieren har også budt budt på revy og masser af TV-arbejde – med f.eks. ”Så’ det lørdag”, “Lykkehjulet”, “Musikbutikken”, ”Top Charlie” og “Vind Boxen”, som nogle af de mest folkelige træffere. Også radioen blev udsat for den Heick’ske familieinvasion. “De ringer – vi spiller” kørte med Keld Heick ved roret de sidste 3½ år ud af de 38, udsendelsen eksisterede.

Keld var lige fyldt 16 år, da han vandt sin første sangkonkurrence – og han var 19, da han sammen med The Donkeys blev Danmarksmester i “Pigtrådsmusik”, som tidens rock-musik jo så smukt kaldtes i starten af 60’erne. Siden blev det til landeplager af den lidt blidere slags som “Ved landsbyens gadekær” og “Vi skal gå hånd i hånd” samtidig med, at han som sangskriver forsynede en række af sine kolleger med utallige hits. Sangskriveriet kulminerede op gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne med ikke færre end 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix – en rekord som formentlig aldrig nogensinde vil blive slået!

Samarbejdet med Hilda tog for alvor fart i 1976, da parret gik til tops på hitlisterne med “Do You Speak English” – og fra 1981 var de fast makkerpar på scenerne rundt omkring i det danske land. Keld & Hilda har som få forstået kunsten at få folk i alle aldre og fra alle samfundslag til at lytte og synge med på deres sange. Det er – med andre ord – ikke uden grund, at de igen og igen er blevet kaldt “HR. OG FRU DANMARK”!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy