Kontakt Andy

Keld & Hilda Juleshow

På baggrund af den meget roste jule-CD “Kun til jul”, der udkom i 2023, tilbyder populære Keld & Hilda nu et juleshow målrettet seniorer og pensionister. 

Keld & Hildas juleshow vil bestå af både julesange og numre fra Keld & Hildas normale repertoire. Julestemningen vil garanteret indfinde sig, når Keld & Hilda ”juler” den med juleklassikere som Du kære gamle julemand, Skal vi klippe vore julehjerter sammen?, Højt fra træets grønne top over de mere stemningsfulde Nu Tændes Tusind Julelys, Lille, store verden til den festlige danske udgave af Feliz Navid.

Julesangene krydres med Keld & Hildas egne hits, evergreens, potpourrier mv., og naturligvis er publikum velkomne til at nynne og synge med (man kan slet ikke lade være). Det hele bliver leveret med stort overskud og nærvær, der gang på gang resulterer i stort bifald og flotte arrangør-tilbagemeldinger.

Keld & Hildas juleshow er oplagt til arrangementer på plejehjem, dagcentre, botilbud, aktivietscentre for seniorer samt i seniorklubber og pensionistforeninger

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy