Kontakt Andy

Keld & hilda musikalsk foredrag

Til arrangementer i seniorklubber o.lign. kan populære Keld & Hilda engageres med  et 2 x 40-45 min. musikalsk foredrag, der er en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere tilsat masser af gode historier og anekdoter. Foredraget indeholder naturligvis Keld & Hilda hits, grand prix toner og sange, der har en speciel betydning for Heick´erne.

Titlen på Keld & Hildas musikalske foredrag er “Undskyld, vi bli’r ved!”, og der venter publikum et interessant og underholdende musikalsk foredragsshow om en institution i dansk underholdning. Fortalt og sunget af hovedpersonerne selv: Keld & Hilda.

Den musikalske historie bliver måske ikke i kronologisk rækkefølge, men snarere med nedslag i en imponerede karriere, hvor Keld har været med i over 60 år, mens Hilda “kun” har været med i lidt over 40 år. Keld fortæller om starten i 60´erne med pigtrådstoner fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Naturligvis får publikum også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede af fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse og Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes og arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med og sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang. Hvordan debut´en forløb, skal vi ikke afsløre. Det vil Hilda fortælle, men lad os røbe, at det ikke var en let start.

Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks Mr. Melodi Grand Prix Keld Heick fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet! I det hele taget er familien Heick og Melodi Grand Prix stærkt forbundet, og både Keld, Hilda og datteren Annette har både været deltagere og værter. Derfor får Grand Prixet naturligvis en helt speciel afdeling i showet, og mon ikke der venter publikum et forrygende Melodi Grand Prix potpourri?.

Keld & Hilda vil også undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de sidste 60 år. Det kan være sange, der har en speciel betydning for Heick´erne eller måske sange udødeliggjort af én af de utallige danske eller udenlandske kunstnere, som Keld har haft besøg af i det populære program ”Musikbutikken”.

Undervejs i det musikalske program vil Keld & Hilda fortælle gode historier og pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere. Ikke alt været en dans på roser, og Keld & Hilda vil ærligt berette om plusser og minusser ved at være et af Danmarks mest kendte ægtepar.

Selvom både Keld & Hilda har rundet 75 år, er de særdeles still going strong og har ingen planer om at stoppe det musikalske parløb, hvor de er gået hånd i hånd i imponerende over 40 år. For år tilbage skrev Keld Heick tekst og musik til ét af numrene i de populære Four Jacks shows, hvor Keld sammen med Stig Rossen, Jesper Lohmann og Jesper Asholt dannede en ny version af Four Jacks. Dette nummer med titlen Vi kan ikke la´ vær’ kunne måske mere passende være skrevet til Keld & Hilda selv, for de kan vitterligt ikke la´ være at underholde – og tak for det! Og det behøver de såmænd ikke undskylde, selvom de lidt selvudslettende har givet det musikalske foredrag titlen “Undskyld, vi bli’r ved!”

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy