Kontakt Andy

Kim Harring fra Kim & Hallo

I en lang årrække har Kim & Hallo spillet til et utal af arrangementer, hvor danskere har skulle feste. Det har givet forsangeren og frontfiguren Kim Harring en kæmpe erfaring med at sammensætte det rigtige repertoire til enhver lejlighed. Det samme vil gøre sig gældende i Kim Harrings soloprogram, hvor Kim hurtigt tager bestik af publikum og sammensætter repertoiret, så det passer lige nøjagtigt til tilhørerne.

Kim Harring er en forfriskende nyhed til pensionistarrangementer o.lign., hvor han velsyngende, charmerende og med stort nærvær i den grad er i øjenhøjde med sit publikum.

Kim Harring kommer vidt omkring i den danske populære sangskat: Her er dansktop klassikere som Smilende Sussi, Jeg ringer på fredag, Lille fregnede Louise, Aldrig mer’ må jeg se dig, To mennesker på en strand over populære Grand Prix hits som Video Video og Under Stjernerne på himlen. Publikum kan også nynne og synge med på forfriskende udgaver af evergreens som Oh Marie jeg vil hjem til dig, Tapre Ørn, Hele ugen alene o.lign. Skal der være lidt mere Fut i fejemøjet gi’r Kim den gas med Go’e Gamle Fru Olsen og Vi holder fest hele natten. Er tilhørerne til er par hits af nyere dato, klarer Kim Harring også det med bl.a. Øde Ø af Rasmus Seebach og Volbeats For evigt. Naturligvis er der også et par hits fra navnebroderen Kim med efternavnet Larsen, ligesom publikum også får Kim & Hallo hits som Tre bornholmer’ i en gummibåd.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy