Kontakt Andy

Kim Schwartz

Den populære sanger Kim Schwartz er med sin altid folkelige og jordnære stil et super valg til det kommende arrangement. Med udgangspunkt i sange, der handler om dagligdagen og mennesker, sammensætter Kim et alsidigt repertoire, der udover egne hits som ”Køge Torv”, ”Danmark Mit Sted”, ”En Engel Som Dig” og ”Den Gamle Ostemand” også indeholder sange af: Elvis, Otto Brandenburg, Poul Reichhardt, John Mogensen m.fl.

Gennem Kim Schwartz´ snart 25 årige karriere er det blevet til utallige TV optrædender og koncerter, lige fra tivoli-scener til større festivals samt medvirken i Dansk Melodi Grand  2005 og 2006 og en 4. plads med “Åh Amore” i Dansk Melodi Grand Prix 2006.

Kim Schwartz har gennem karrieren været i berøring med mange forskellige genrer, for som Kim selv siger: “Livet er kort og man skal lære så længe man lever – en sang skriver jo ikke sig selv og jeg vil bare gerne prøve kræfter med så meget som muligt for lige så langsomt at opnå erfaring nok til, at jeg på et tidspunkt at kan skrive en endnu bedre SANG…Som vi alle kan få glæde af..

Det er nu allerede blevet til imponerende mange sange fra Kims hånd. Mest kendt er naturligvis klassikeren om Køge Torv, men også sange som ” Her Hos Mine Venner”, “Den Gamle Ostemand”, “Danmark Mit Sted”, “En Engel Som Dig”, “Hvis Jeg Var Picasso”, “En Smule Af Dig” og ikke mindst det seneste skud på stammen den smukke sang “Ude Imellem Stjernerne”, hvor Kim synger duet med sin datter.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy