Kontakt Andy
Kim Sjøgren

Kim Sjøgren

Folkekær violinist og showman med alsidigt repertoire, hvor Sjøgren viser violinens muligheder fra virtuose numre i ”fingerbrækkende” tempi til vemodige ”I skovens dybe stille ro”. Derudover sjove anekdoter.

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Kim Sjøgren er musikalsk stand-up på højt niveau med et medrivende show, som tilpasses den enkelte lejlighed, uanset om det er et stort eller mindre arrangement. Kim Sjøgrens soloshow viser hans formidable virtuositet og showet serveres med humor og små anekdoter

Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin, og han blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17. Tre år senere blev Kim Sjøgren medlem af det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie.

Violinisten Kim Sjøgren sagde farvel til jobbet som koncertmester i Det Kongelige Kapel, da jobbet var svært foreneligt med et familieliv – siden er han blevet klassisk musiks folkekære entertainer, hvor Sjøgren med sin usnobbede tilgang til musikken og sit samspil med tv-entertainere og Melodi Grand Prix-stjerner formået at stryge sig dybt ind i den danske folkesjæl. Han spiller Bjørn Tidmand-sange og Bach-sonater med lige stor iver, for som Kim Sjøgren siger: “Det handler ikke om, hvad man spiller, men om, hvordan man udtrykker sig på instrumentet”.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy