Kontakt Andy

Kim Sjøgren - musikalsk foredrag

Den usnobbede og legesyge tilgang til musikken kan publikum glæde sig til at opleve i Kim Sjøgrens musikalske foredrag, der byder på klassiske værker, populær- og folkemusik, jazz og evergreens. Det hele tilsættes et væld af underholdende anekdoter og historier.


Kim Sjøgren kunne i 2022 fejre 50 års jubilæum som professionel musiker. Her var det 50 år siden, at han som 17 årig gav sin debut-koncert efter overstået studie på Det Det Jyske Musikkonservatorium (hvor han blev optaget som 12 årig på dispensation af daværende kulturminister Bodil Koch). Med en over 50 karriere er der masser af fortælle om, og der venter publikum et spændende musikalsk foredrag, hvor Kim Sjøgren fortæller masser af historier og anekdoter fra en lang karriere og undervejs tilsætter masser af musikalske tryllerier på violinen.

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Sjøgrens uomtvistelige musikalske talent førte til en plads som den yngste koncertmester i Det Kgl. Kapel nogensinde, da han var 22 år. Selvom koncertmester stillingen i Kapellet for mange violinister regnes som det ypperste, valgte Kim Sjøgren efter 14 år at blive freelancemusiker. Her er han blevet kendt som den klassiske musiks folkekære entertainer, der gerne blander klassisk musik og populærmusik på scenen og kombinerer violinspillet med rollen som entertainer. Kim Sjøgren har formået at stryge sig dybt ind i den danske folkesjæl. Han spiller Bjørn Tidmand-sange og Bach-sonater med lige stor iver, for som Kim Sjøgren siger: “Det handler ikke om, hvad man spiller, men om, hvordan man udtrykker sig på instrumentet”.

Den usnobbede og legesyge tilgang til musikken kan publikum glæde sig til at opleve i Kim Sjøgrens musikalske foredrag, hvor Kim byder på på klassiske værker, populær- og folkemusik, jazz og evergreens tilsat skønne historier og anekdoter.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy