Kontakt Andy

Kisser og Søren Juleshow

Lad Kisser & Søren være et lyspunkt i den mørke tid og nyn med på kendte toner, der passer til juletiden.

I Kisser & Sørens juleshow er julestemningen sikret, når det musikalske par disker op med julesange som Julemanden er kommet til byen, Hvid jul, Der er noget i luften, Dejlig er jorden, Vinterhvidt Vidunderland, På loftet sider nissen og andre populære jule– og vintersange, som publikum med garanti kan synge og nynne med på. 

Julerepertoiret bliver krydret med kendte dansktop-hits, hvor Kisser & Søren går rundt blandt publikum og synger hits som 2 mennesker på en strand, Tyrolerhatten, Sik´n fest, Her i vores hus er glæde, Gid du var i Skanderborg, Snart er du mer´end 17 år, Åh det er søndag, Den knaldrøde gummibåd og mange flere. Derudover får publikum naturligvis også en stribe af Kisser & Sørens egne hits som Pyt Med Det, Det fra Danmark af, Stella Polaris, Mon du vidste og Sig altid kun på gensyn.

Med højt humør – en utrolig energi – venlig og behagelig optræden samt glimt i øjet og med smil på læben, forfører parret publikum, så ingen håndflader vil være urørte. Det hele bliver serveret med et lydniveau som tilpasses alle.

Kisser & Søren er garanti for en professionel og flot musikalsk humørfyldt underholdning.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy