Kontakt Andy

Kisser & Søren

Kisser & Søren går rundt blandt publikum og synger hits som 2 mennesker på en strand, Tyrolerhatten, Gid du var i Skanderborg, Snart er du mer´end 17 år og egne hits som Pyt Med Det, Det fra Danmark af og Sig altid kun på gensyn – og “på gensyn” siger arrangører gang på gang!

Kisser & Søren er også et sikkert HIT, hvis det drejer sig om underholdning til den lidt ældre generation på plejehjem, bosteder, pensionistklubber o.lign.: Her præsenteres ”syng med melodier ” som alle kan nikke genkendende til: Glemmer du, Lise Lotte, I en lille have i Pile alle, Sofus har været der – og mange, mange flere af de gode ”gamle”Derudover er der masser af Dansktop hits som 2 mennesker på en strand, Tyrolerhatten, Sikken fest, Her i vores hus er glæde, Snart er du mer´end 17 år, Gid du var i Skanderborg, Åh det er søndag, Den knaldrøde gummibåd og naturligvis får publikum også en stribe af Kisser & Sørens egne hits som Pyt Med Det, Det fra Danmark af, Stella Polaris, Mon du vidste og Sig altid kun på gensyn.

Med højt humør – en utrolig energi – venlig og behagelig optræden samt glimt i øjet og med smil på læben, forfører parret publikum, så ingen håndflader vil være urørte. Det hele bliver serveret med et lydniveau som tilpasses alle. Kisser & Søren er garanti for en professionel og flot musikalsk humørfyldt underholdning.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy