Kontakt Andy

Klassens Tykke Dreng

Klassens Tykke Dreng er måske Danmarks gladeste entertainere, og sikkert er det at deres show gør publikum glade – hver gang! Morten Brix og Lars Herlow sørger for en fest, når de underholder med en cocktail af kærlige bemærkninger og et musikalsk mix af alt lige fra Dansk Top over Melodi Grand Prix til Bamses Venner. Med stor erfaring tilpasses showet til publikums præmisser, reaktioner og kommentarer undervejs.
 
Morten Brix & Lars Herlow har gennem de sidste mange år været blandt de travleste entertainere i landet, og deres mix af musik, komik, situationsfornemmelse og evne til at tilpasse optrædenen til ethvert publikum gør dem eftertragtede.

Når Klassens Tykke Dreng åbner for godteposten af musikalske og komiske lækkerier, må publikum berede sig på masser af latter, glædestårer, fællessang og grin. Klassens Tykke Dreng har en stor del af  improvisation med i deres show, så ikke 2 shows er ens. Sikkert er det, at en optræden med Klassens Tykke Dreng kører på publikums præmisser og meget gerne på publikums reaktioner og kommentarer. Dog er en ting sikkert: Showet forløber altid i en kærlig tone.

Foruden over 2.000 arrangementer hos firma og institutioner, har Klassens Tykke Dreng optrådt på næsten alle danmarks festivaller og mange gange i Tivoli. Derudover har de 2 herrer har haft deres eget TV-show på DR1 & DR 2 og har de medvirket i en del programmer på TV2 og TV3.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy