Kontakt Andy

Klaus og Karin - Tip et julehit

“Tip et julehit” med Klaus & Karin Strand-Holm er munter underholdning. Klaus spiller og synger, mens Karin stiller de lette spørgsmål, hvor alle kan være med. Selvom man ikke bliver kåret som quiz-mester, vinder man en hyggelig stund med sang, musik og højt humør.


Få besøg af det populære ”Tip et Hit og Syng Med” koncept kendt fra DK4 til julearrangement. Klaus Strand-Holm, der er kendt fra Klaus & Servants, spiller og synger både julesange og andre hits, og Karin Strand-Holm agerer konferencier og quizvært og stiller “ja eller nej” spørgsmål om de enkelte numre. Det er således både underholdning og en lille hyggelig jule-quiz, hvor alle kan være med.

Der bliver sunget med ved bordene, der bliver grinet og hvisket til naboen, når der skal krydses af med et “ja” eller “nej” på tipskupon´en, som Karin har delt ud til publikum. Spørgsmålene i “Tip et julehit” har en sværhedsgrad, hvor alle kan være med. “Var det Otto Brandenburg, der sang Søren Banjomus“? “Var det Pusle Helmuth, der sang Til julebal i Nisseland”?  “Hed Grethe Ingmanns mand Peter Ingmann” osv.!

Som tilgift i denne festlige musikquiz får man masser af sang og fællessang, når både Karin & Klaus bevæger sig rundt blandt publikum. Arrangementet afsluttes med præmieoverrækkelse til vinderen af den festlige musik-quiz. Selvom man ikke bliver kåret som quiz-mester, vil man alligevel gå glad fra arrangementet og føle, at man har vundet en hyggelig stund med sang, musik og et bedre julehumør, end da man kom.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy