Kontakt Andy

Klaus & Servants

Det var en stolt og glad Klaus Strand-Holm, der sammen med sit populære band kunne gå på scenen for at modtage prisen som Årets Dansktop Live Navn ved “Dansktop Prisen 2018”. Det cementerede Klaus & Servants´ position som et af Danmarks populæreste dansebands. Med over 400 numre på repertoiret kan Klaus & Servants levere live musik og levende underholdning for enhver smag til alle former for fester. Musik og underholdning tilpasses det enkelte arrangement, så publikum får nogle uforglemmelige timer og en glad oplevelse.

Klaus & Servants er her og der og alle vegne – fjernsyn, radio, aviser og ugeblade har løbende spot på ”drengene”. Klaus & Servants er hele tiden i gang med spændende projekter og konstant involveret i udvikling af nye koncepter, der har til formål at underholde publikum. Det er blevet til masser af flotte Dansktop-placeringer og TV-optræden på bl.a. TV2 Charlie og senest på DK4. hvor SYNG MED & TIP ET HIT på DK4 har taget Danmark med storm. Det er Karin Strand-Holm, der er vært, og Klaus & Servants er husorkester. På de populære DansktopCruise Shows, som DK4 sender fra DFDS færgen København-Oslo er det ligeledes Klaus & Servants, der er det musikalske bolværk – så det er ikke så mærkeligt, at Klaus – både med og uden Servants – har meget at se til.

Klaus Strand-Holm SOLO
Når Klaus ikke er ude med sit orkester, tager han ud alene – således kan Klaus engageres solo til bl.a. pensionistarrangementer. Under kaffen eller spisningen underholder han med syng-med repertoire, idet han går rundt ved bordene mellem gæsterne med trådløs mikrofon og trådløs guitar. Her er masser af evergreens, som alle kan synge med på og spontane opfordringer væves ofte ind i programmet. Det tager virkelig kegler. Efter kaffen/spisningen spiller han op til dans, idet guitaren erstattes med keyboard, der lyder som et helt orkester. Klaus kan også medbringe en eller flere musikere fra orkestret, således at han kan ”blive” på guitaren under dansen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy