Kontakt Andy

Kristian Rusbjerg - musikalsk foredrag

Mød Danmarks måske bedste og med garanti landets mest alsidige harmonikaspiller Kristian Rusbjerg i en musikalsk fortælling om harmonikaen og dens betydning for Kristian – fra den første musikalske lærdom af Kristians bedstefar til mødet med Jesper, Jens Peter, Dræsinebanden, Helge Engelbrecht, Peter Vesth m.fl. Undervejs brillerer Kristian med masser af harmonikaspil i verdensklasse.

Kristian Rusbjerg er herhjemme et synonym med harmonikamusik, og det er ikke uden grund. Kristian Rusbjerg har et hjerte, som banker for harmonikamusik og har i den grad været med til at sætte harmonikaen på verdenskortet i Danmark. I dag kan Kristian Rusbjerg leve at sit harmonikaspil, og det er både qua dygtighed til at håndtere knapperne på harmonikaen, men også grundet dygtighed til at spille på mange musikalske strenge (eller knapper). Kristian Rusbjerg spiller i dag i op mod 16 forskellige musikalske sammenhænge. Blandt de mest kendte er naturligvis Kristians samarbejde med Peter Vesth, men også grupper som Maries Festival Band, Vibeke & Kristian (med Vibeke Hoby), Rusbjerg & Venndt (med Jacob Venndt) fylder godt i Rusbjergs travle kalender. Og ikke mindst harmonikaduoen Kristian & Jens Peter, hvis CD-salg har rundet 85.000 i serien med “Harmonikatræffere”-CD’er.

Kristian Rusbjerg har fuldstændig styr på knapperne på en harmonika, og han elsker at spille. Det er også med hovedvægt på musikken i Kristians musikalske foredrag. Publikum kan glæde sig til at lytte til masser af harmonikamusik i verdensklasse. Her er virtuose numre, hvor der bliver spillet i et tempo, så det nemt kan gå galt, hvis der snubles i en passage. Men Kristian behersker også melodier i roligere tempo således, at publikum også får plads til at få pulsen ned igen.

Undervejs fortæller Kristian om sin musikalske karriere og også lidt om harmonikaen som instrument.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy