Kontakt Andy
Kurt Ravn

Kurt Ravn

Der er magi og nostalgi i luften, når “Røde” fra Matador alias Kurt Ravn synger Visen om de 3 små musikanter. En optræden med Kurt Ravn byder derudover på årstidens sange, evergreens, musicaltoner, etc. Stemningsfuld koncert med akkompagnement af dygtig pianist.

Kurt Ravn er altid garant for en stor oplevelse. En alsidig skuespiller og sanger, der har vist at han har et stort repertoire at byde på. Kurt Ravn har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV. Fra Kurt Ravns roller i større musical-opsætninger kan nævnes Jean Vaijean i Les Miserables, Anatolu i Chess, Jabbadoor i Atlantis, Che i Evita.

Hos  Radiounderholdningsorkestret har Kurt Ravn været solist ved koncerter rundt om i landet – eksempelvis De Klassiske Herregårds-og Slotskoncerter.

Som  sanger har Kurt Ravn tidligere optrådt med en lang række  andre skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Kurt Ravns pragtfulde tenorstemme har en egen evne til at formidle varme og stemning.

Kurt Ravn er desuden stadigvæk aktiv i både film og TV. Alle husker ham som Røde i TV-serien Matador og derudover er det blevet til et hav af tv-serier og film.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy