Kontakt Andy

Lars Grand

Harmonika-entertaineren Lars Grand sørger for underholdningen – stationær eller som mobil gårdsanger. Her er elskede sange som Katinka Katinka, Edelweiss, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr, Visen om de 3 musikanter til årstidens sange. Stor underholdningsværdi

Bevæbnet med harmonika og flot sangstemme underholder Lars Grand med et imponerende stort repertoire med en forkærlighed for sømandsviser, revyviser og populærmusik fra nogle årtier tilbage. Lars Grand er professionel og nærværende underholdning for alle – også det voksne publikum. Lars Grand har i mange år glædet publikum med sine fortolkninger af gamle danske viser og sange.

Med harmonika og god sangstemme er han efterspurgt til landets plejehjem, aktivitetscentre, pensionistforeninger, institutioner o.lign.

Lars Grand kan hygge med uhyggeligt mange sange fra svundne tider, og han hverken kan eller vil skjule sin begejstring for sømandsviser, revyviser og populærmusik fra nogle årtier tilbage. Det hele bliver serveret og leveret med humor, nærvær og professionalisme.

Ekspempler på repertoiret:

Mandalay
Susanne, Birgitte & Hanne
Sidder på et værtshus
Min elskling du er som en rose
Er du dus med himlens fugle
En vise om de tre små musikanter
My way
Sorte Rudolf
Nu går våren gennem Nyhavn
Jens Vejmand
En lille pige i flade sko
…. og mange flere.

GÅRDSANGER LARS GRAND
Lars Grand kan også engageres som gårdsanger, hvor han bevæger sig rundt på pladsen, på plejehjemmet eller lign.Lars Grand spiller de kendte og oplagte viser med humor, rutineret harmonikaspil og en god og tydelig sangstemme sådan at folk i vinduerne, altanerne og terrasserne får sig en helt speciel og uforglemmelig oplevelse uden at have den mindste nærkontakt med andre! Med sange som Katinka Katinka, Bella Notte, O Sole Mio og et væld af kendte danske sange er der virkelig lagt op til god underholdning som den kunne have set ud for flere årtier siden!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy